Bli med i vårt nettverk av EMF målere | EMF Consult

Bli med i vårt nettverk av EMF målere

mleHar du lyst til å bli en del av vårt landsdekkene nettverk av måleteknikere?

EMF Consult har som målsetning å bygge opp et landsdekkende nettverk av profesjonelle måleteknikere i Norge. Vi ønsker at de som har behov for måling av elektromagnetiske felt (EMF) skal få tilgang til høykvalitets måleteknikere uansett hvor i landet de befinner seg.

For å få på plass denne visjonen så trenger vi å komme i kontakt med mennesker som synes at EMF fagfeltet virker interessant og som kunne tenke deg å ta en videreutdannelse (kurs) i måling og skjerming av elektromagnetiske felt og stråling.

For å bli en del av måler-nettverket så ønsker vi primært å komme i kontakt med personer med elektro bakgrunn. Dette er i hovedsak fordi vi ser at det er viktig å ha grunnleggende forståelse for elektroteknikk i bunnen for å gjennomføre kvalifiserte målinger i hus og på arbeidsplasser. Er du elektriker, elektroingeniør e.l. og synes at det kunne vært interessant å jobbe med et fagfelt som mest sannsynlig kommer til å bli mer aktuelt i årene som kommer så er det bare å ta kontakt med oss.

Som måler i vårt nettverk så blir man ikke ansatt i EMF Consult, men jobber som selvstendig gjennom eget firma. EMF Consult virker som en «paraply» hvor vi står for opplæring, markedsføring og standardisering av målerapporter osv. For å bli endel av nettverket så krever vi at du gjennomfører nødvendige kurs, investerer i profesjonelle måleinstrumenter og får godkjent en praktisk «eksamen». – Det vil også stilles krav til at våre etiske grunnprinsipper følges og at man deltar på årlige oppdateringskurs/foredrag.

Som godkjent måler i EMF Consult så vil du stå oppført med kontakt informasjon på våre hjemmesider og vi vil videreformidle oppdrag til den måletekniker som er nærmest vår kunde.

Er du fortsatt interessert? Da ber vi deg ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Med vennlig hilsen
Odd Magne Hjortland
Daglig leder – EMF CONSULT AS